keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Maatiaismeininkiä Kolin retkiviikoilla

Kolin retkiviikoilla eilen tiistaina Kolin Mattilassa  Anssi-Miikael Okkonen ja tamma Siro-Moonika esittelivät suomenhevosen työkäyttöä, valjastusta ja antoivat aitoa hevoskyytiä Kolin kärripoluilla.

Ollilan suomenkarja seurasi kiinnostuneena hevosen menoa ja lehmät  innoistuivat itsekin vähän kirmailemaan leppeässä kesätuulessa.


Tulevatkohan lehmät tänään yhtä vauhdikkaasti emäntä Anneli Valta-Lisitsinin luo, kun hän pitää karjankutsunäytöksen Ollilassa tänään puolelta päivin. Lehmisavuilla tavataan!

Lisää valokuviani ja eläimellistä menoa Kolilla luontokeskus Ukossa  lauantaina 27. heinäkuuta
Kolin ensimmäinen kuvaviikonloppu 26.-28. 7. 2013

6 kommenttia:

 1. Onpa hieno paikka ja kivoja nuo tapahtumat ja näytökset siellä! Tulisin katsomaan jos asuisin lähempänä, täytynee joskus tehdä retki Pohjois-Karjalaan, viime kerrasta on jo 15 vuotta, vaikka ystäväni asuvat siellä!

  VastaaPoista
 2. Wanhanajan tunnelmaa. Kuva viisi erityisesti kuin suomifilmistä.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia! Erityisesti hevoskuvat lämmittävät vanhan heppatytön sydäntä, erityinen kiitos siis niistä! :) Kolin maisemissa olisi mukava käydä, ja nyt heinäkuussa sen pitäisi taas olla maantieteellisesti hyvinkin lähellä, mutta saa nähdä, missä kaikkialla sitten tulee tällä kertaa retkeiltyä, kun ihanaan Itäsuomeen tullaan... :)

  VastaaPoista
 4. Onpas ihana kuva lehmistä tuo viimeinen. Suomi-tunnelmallisia ja kauniita kuvia muutkin.

  VastaaPoista