maanantai 6. heinäkuuta 2015

Karitsoita, karitsoitaNapsulle syntyi kaksi reipasta karitsaa lauantaina 4. 7.  aamuyöstä.  Aamupäivällä käväisin kaupassa ja sillä aikaa oli syntynyt kolmas hyvänkokoinen karitsa, ilmeisesti kuolleena jo kohdussa. 

Pässipoika on ryhdikäs ja paineli jo iltapäivällä juoksujalkaa emon vierellä laitumella. Se sai nimekseen Saramon Käränkä. Uuhikaritsa on myös hyvän kokoinen. Sen nimeksi laitoin Saramon Ipatti. Ipatti ja Käränkä molemmat ovat Kolin vaaroja.


Äidin onnea Surprizan karitsat  ovat kasvaneet hyvin. Ne maistelevat jo ruohoa.

Paha alkaa mukavasti harmaantua. Aamulla  sain  saunaseuraa.Paha on ihastunut Ipattiin.


On se niin mukavaa, kun saan kuvata karitsoita ilman korvamerkkejä. Korvamerkit laitetaan korviin, kun karitsat muuttavat täältä Saramoon.

4 kommenttia:

 1. Nämä on aika "pahoja" kuvia tyttäreni nähdä, kun hänellä syyhyää sekä sormet että varpaat eläinjoukon laajentamiselle. Ja tiedän Anne-Marin ennenpitkää tähän postaukseen eksyvän. Tosin enpä minäkään löydä paljoa esteitä sille, eikö seuraava laji voisi olla näiden kuvien kaltaisia kaunokaisia.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava blogi ja suloisia eläinkavereita. Lyöttäydynpä matkaan lukijaksi. :)

  VastaaPoista
 3. Vaadittavat korvamerkit on ikävän näköiset läpyskät. Luulisi olevan mukavammatkin kesksitty. Suloisia karitsoita, uskomatonta juosta jo syntymänsä päivänä! Paha on hyvän ja persoonallisen näköinen.

  VastaaPoista
 4. Voi tuota sun eläinlaumaasi <3 Ihanaa saunaseuraa olet saanut :)

  VastaaPoista