lauantai 3. elokuuta 2013

Hillan pennut syntyivät

Hillan pennut syntyivät 2. 8. aamuvarhain.
Hillan doulina synnytyksessä toimivat Mansi ja Pipari.
Kaikkiaan pentuja syntyi kuusi. Kermaneniä erilaisin valkein merkein. Vähän ihmettelin, kun ei syntynyt yhtään Hillan väristä, vaan kaikki vaalean kermaisia eli cremen värisiä. Oletettu sulhanen kun on saman värinen kuin Hilla eli punavalkoinen. Toinen mahdollinen sulhanen oli Jaska, valkea harmain merkein. En ole perehtynyt kissojen värien periytymiseen. Tarvittaisiin varmaan isyystesti.
Liinun pennut ovat aloittaneet maailmanvalloituksen. Sisko ja veli.
On siinä emolla vahtimista. Onneksi Mansi on innokas lapsenpiika.


Tytöt

12 kommenttia:

 1. Turkanen kun ovat ihania-kaikki sinun tassuttajat!

  VastaaPoista
 2. Onnea! Voi kun ovat ihania ja kauniin värisiä kaikki!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  On ne suloisia ja tyylikkään värisiä, mutta kyllä minä haaveilen siitä harmaasta kissasta. Täytyy etsiä jostain semmoinen kuvattavaksi, jos ei omaksi.

  VastaaPoista
 4. Tule ihan kissahimo kun tänne päädyin, ihan lehtijutun perusteella :) Niin suloisia mussukoita.

  VastaaPoista
 5. Lokakuun alusta lähtien mulla olisi kissanpentuja hyviin koteihin kissahimon sammuttamiseksi. Mun kissanpennut sopivat hyvin myös koirien kaveriksi. Ne totutetaan myös kanoihin ja lampaisiin. Mutta soveltuvat myös sisäkissoiksi.

  VastaaPoista
 6. Valloittavia pieniä olentoja, enkä yhtään väheksy niistä on todella puuhaa. Samaten muista neli ja kaksijalkaisistasi. On itsellänikin samanlajisia, ei lampaita sentään. Viimeisimpänä saapui Obama kahden rouvansa kanssa (rouville en millään keksi sopivia nimiä)
  Olen ajatellut jotta sähköpyörälläkö hurautat koiran, kissan ja kananruokakauppaan joka ei ehkä ole ihan lähellä. Ja kuten blogissasi aiempana kerroit tämä vuodenaika on sentään helppoa eläinten kanssa, nauttikaamme tästä.

  VastaaPoista
 7. Eläintenruuat, kissanhiekat ym hoituu kimppataksilla, joka palvelee kotiovelta kaupan ovelle. Ja mulla on laaja ystäväverkosto, joka tuo ruokia tullessaan kylään. Kylältä löytyy avuliaita ihmisiä, jotka tuovat olkia, kauroja. Orgainisoim

  VastaaPoista
 8. Oijoijoi! <3 <3 <3 <3 Tässä menee vallan sanattomaksi. Voi suloisuus!

  VastaaPoista
 9. Ihania vauvoja Kirsi:) Onko kaikilla koti? Minulta on kyselty kissanpentuja. Terveisin Laura Hynninen äiti Sinikka Kontioniemestä :))))

  VastaaPoista
 10. Kyllä kyselijöitä on ollut, mutta onhan näitä pentujakin eli kannattaa ottaa yhteyttä, jos haluaa kissanpennun lokakuussa. Terveiset Lauralle!

  VastaaPoista
 11. Mahtava perheyhteisö kissoillasi. Eniten ihailen kuitenkin tuota Mansia joka näyttää putsaavan pikkukisun pyllynkin. Meillä koirat ovat kääntäneet päänsä pois kun kissanpennut vaan lähestyvätkin. Isoihin kissoihin suhtautuvat luontevasti mutta ne pennut...

  VastaaPoista
 12. Aivan ihania pentusia, itse olen joskus kasvatanut kissoja ja silloin minulle syntyi Noitavuoren kissalan myös cremen värisiä pentuja, muita kasvattamia värejä olivat tumma kilppari, punainen ja täysmusta :)

  VastaaPoista