sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Hurjia ja suloisia kissanpentuja

eli hurjansuloisia

Hämmästyttää ja kummastuttaa
 Hilla-emon kanssa on turvallista kurkistaa ulos maailmaan pentuhuoneesta.

 Vielä turvallisempaa, kun on kaksi emoa, Hilla ja Liinu, vaikka oikeasti Liinu on siskopuoli.

Rappuset kyllä vähän pelottavat

.Isot "siskot ja veli" näyttävät mallia.Jokohan uskaltais mukaan noin hurjiin leikkeihin?


Minäkö peto, ihmettelee Hilve.

5 kommenttia:

 1. Mahtavia otoksia!! Pienet kissalapset ovat maailman suloisin näky!

  VastaaPoista
 2. Tulipa puhtia aamuuni, kun satuin avaamaan blogisi. Kissanpennut ovat kyllä suloisia,mutta melkein vielä enemmän ihailen kuvaustaitojasi. Kuinka kummassa oikein toimit?
  Meillä on viisi eri-ikäistä ja eripuolilta Suomea alunperin tulleita kissoja joista saisi myös kuvakertomuksia vaan ei minusta ole sellaista laatimaan. Siksikin ihailen kuviasi täysillä. Kiitos! t leena

  VastaaPoista
 3. Seuraan jatkuvasti ihania kuvaotoksiasi. Onko vika minun koneessani nyt vai missä, kun 5 kissakuvaa ei tule näkyviin? järjesyksessä 3. ja 7.-8. sekä 10.-11. kuva.
  Ajattelen, että sinun pitää mennä eläimen tasolle, maahan mahallesi, vai mikä taikavoima on. Minulle jo tuottaa vaikeuksia kahden koiran kuvaaminen, varsinkin, jos pitää vielä lapsia saada samaan kuvaan mahtumaan edes siedettävistä kulmista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kuvat näkyvät ainakin nyt koneellani. Onhan kuvia aika paljon ja saattavat joskus latautua hitaasti. Kuvaan paljon maassa eläinten joukossa maaten. Eläinten kanssa pitää olla vain kärsivällinen ja tarkkailla. Pikkuhiljaa oppii lukemaan eleitä ja voi ennakoida, että mitä kohta tapahtuu. Paljon auttaa kamera, joka kerkiää tilanteeseen mukaan eli siis mielestäni eläinkuvauksessa ehdoton on järjestelmäkamera . Eläimet ja lapset on tietysti vielä haastavampi. Paljon, paljon kuvia niin joku onnistuu.

   Poista
 4. Sopiiko Kirsti että nappaan kuvasi Hilvestä?

  VastaaPoista