lauantai 17. lokakuuta 2015

Syksy pimenee ja kissanpennut vähenee

Kaunis syksy jatkuu ja kissanpennut vähenee.Ensimmäisenä lähti Hiski-Hirviö Lopelle. Kotiutui heti lapsiperheeseen, jossa  on lapinkoiria ja kissakaverikin. Hiski taitaa olla pomoainesta.

Hilma-Ilmapallo matkusti naapuripitäjään Polvijärvelle kolmen lapinporokoiran ja yhden kissan kaveriksi.

Ninja ja Batman saivat vielä muutaman päivän touhuta ja riehua yhdessä.

Kyllä Liinu huomasi jokaisen pennun lähdön ja pitää hyvää huolta jäljellä olevista. Onneksi  on tällainen pehmyt luopuminen  eli yksi kerrallaan noin puolen viikon välein. Pari kertaa päivässä Liinu vielä imettää pentuja. Ja yrittää kovasti tuoda ulkoa myyriä ruuaksi ja opetusvälineeksi pennuille.

Viimeinen vimmaus.

Heippa, sanoi Paavo-Batman ja lähti  ajelemaan kohti Jämsää. Siellä odottaa siskopuoli Hilve ja  toinen vanhempi kissa.

Ninja on vielä viikon Liinun, minun ja koirien ilona. Ensi lauantaina on edessä pitkä matka Tampereelle nuorenparin ensimmäiseksi kissaksi.

Muistakaa lapset olla kissamaisen kilttejä!
Minulla on vähän haikea olo. Oliko nämä nyt sitten viimeiset kissanpennut?

3 kommenttia:

 1. Heippa! Eksyin sivuillesi elämäntapamuutos blogisi kautta. Huikean matkan olet tehnyt, luin postauksesi siitä monta kertaa ja tulin niin hyvälle tuulelle:) Halusin toivottaa Sinulle oikein mukavaa syksyä! Jään vielä selailemaan näitä kauniita kuviasi!

  T:Hanna

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että kissat ovat löytäneet omat kodit, vaikka varmasti on haikea niistä luopua. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa löysin tän uuden blogin.
  Tämä on ollut oma laihdutusmotivaatioblogini, olen kopioinut sen omalle koneelleni ja palaan siihen aina uudelleen ja uudelleen (http://www.suakkuna.net/suakkunoita/laihdutus.html). Toivoisin tähän uuteen blogiinkin laihdutusartikkelia, missä nyt mennään.

  Myös kanakirja on meillä. Ostin sen miehelleni syntymäpäivälahjaksi ja näyttää vahvasti siltä, että ensi keväänä otetaan meille kanoja (ladossa valmisteilla talvikanala, joka siirtyy pihalle kun on ulkoverhoilun aika.

  VastaaPoista