perjantai 30. syyskuuta 2022

Ruskan iloa saaressa

Maarit laulaa: Jos tahdot tietää, mikä on pimeää, asu luonani lokakuu. Vietetään sitten vielä viimeinen hetki ruskan hehkussa ennen pimeyttä.

 
 
Lähde kulkemaan kanssani Räpsöön saarelle. 

 

Satamapuistoon  

 
Mukana Unna

  

 Tai Mansi. Koirat pääsevät yksitellen pyöräretkelle. Tämä tyylikäs vihreä kolmipyörä on tuonut minulle takaisin liikunnan ilon. Tällä pystyn kulkemaan kipeälläkin jalalla. Mutta huomio, jalkani ei enää ole ollut reiluun viikkoon yhtään kipeä. Se on hyvä uutinen. 
 

 Vierasvenesataman allonmurtajalla 

 

 
 
 
    
 
 Takarannalla

 
    
 

 
   

Junnilassa 


 Tein tämän päivityksen Tampereen reissullani tabletilla. Eli jos tässä on jotain häikkää, se johtuu tottumttomuudestani kirjoittaa tabletilla. 


3 kommenttia:

 1. Hienoja maisemia ja värejä! Toivottavasti löysit niitä myös Tampereelta :)
  Hyvältä näytti postaus!

  VastaaPoista
 2. On kyllä tosi kaunista! Tuolla näkyi tuo Junnilan lammen rannalla oleva pieni, jännä rakennuskin. Se kiehtoi mieltäni yli parikymmentä vuotta sitten:)

  VastaaPoista
 3. Ei ollu hämminkiä,. komeat on kuvat. Tänä syksynä on olleet hienot värit muuallakin, kuten täällä meilläkin päin. Ei ollenkaan joka vuosi näe moista, haavat ovat ihan kirkkaan keltaisia ja tavalliset pihlajatkin melkein punaisia. Kunpa syysmyrskyt jäisivät tulematta, että värit säilyisivät mahdollisimman kauan.

  VastaaPoista