maanantai 7. elokuuta 2023

Suomenhevosten kouluratsastuksen mestaruudet 23

Olipas mukava  pitkästä aikaa  käydä tunnelmoimassa ratsastuskentän laidalla Myrkyn Yksityisratsastajien tallilla Karijoella suomenhevosten koulumestaruuskisoissa. 

Kisat olivat hienosti järjestetty. Tässä juhla-airue johdatta suomenhevosten kouluratsastuksen mestarin ori Taikatumman ja Tiina Hyssänmäen palkintojenjakoon. Juhla-airuessa ratsastavat suomenhevosilla esteratsastuksen junioreiden Euroopanmestari Jone Illi ja hänen siskonsa Sani Illi, joka nuoresta iästään huolimatta on myös jo menestynyt kansainvälisillä kentillä.Taikatumma ja Tiina HyssänmäkiToiseksi tuli Lasse Lehmusto Vekardolla ja kolmanneksi Riitta Holopainen Hamurailla. Paras tamma oli Haiti Laura Pelkosen ratsastamana.


Vekardo odottelee, kun ratsastaja käy hakemassa palkintoja.Sitten kunniakierrokselle!


Edellisenä päivänä kilpailijoista karsittiin puolet ja loppukilpailuun pääsi 15 suomenhevosta. Oman kasvattini Pilven Pojan jälkeläisiä oli sunnuntaina mukana kaksi. Molemmat komeita liinakkoja. 


Ori Säämies oli kahdeksas
Ruuna Pihan Pinkaisu oli 12.
Kiitos mukavasti retkiseurasta!Toivottavasti Pipo-porukka pääsee seuraavaksi fanittamaan Pilven Pojan tyttärenpoikaa Loiste Primusta ( isä Säkkärän Sälli)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti