maanantai 10. elokuuta 2015

Ilmapallo, Ninja, Hirviö ja Batman , mitä ne ovat?
Liinu synnytti elokuun ensimmäisenä päivänä aamuyöstä neljä kissanpentua. Kolme on jo varattu. Yksi poika etsii vielä kotia. Pennut luovutetaan lokakuun puolessa välissä. Pennuista otetaan 145 euron maksu. Ne madotetaan ja hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Pennut saavat elää emänsä Liinun ja mumminsa Hillan , sekä porokoirien ja kanojen kavereina elämänsä ensimmäiset 12 viikkoa. Liinun aiemmat pennut ovat olleet terveitä ja hyvin sosiaalisia. 

Hugo ja Peetu olivat mummilassa ja saivat  nähdä pennut muutaman tunnin ikäisenä.


 Sovittiin, että pojat saavat keksiä pennuille nimet.

 Pennuista kilpikonnanvärinen on tyttö ja poikia on kolme.

Isä on todennäköisesti Ryynäsellä satunnaisesti asustava komea tummanharmaa, valkeakuvioinen kulkukolli.

Kaksi poikaa selvästi orsansseja ja yksi vaaleampi, cremenvärinen. Kuvassa keskellä. Poikien nimiksi Peetu ja Hugo antoivat Batman, Ninja ja Hirviö. Tosi sopivat nimet hurjille kissanpennuille.

 Ninja (creme) katselee jo uteliaasti maailmaa. Ikää kymmenen päivää.

 Hirviö suukottelee siskoa.

 Siskosta tuli Ilmapallo.


Liinusta, sen emosta ja Hillasta sekä aiemmista pennuista löytyy kuvia keväällä ilmestyneestä  Kissanviikset ja katinkontit-kirjasta

5 kommenttia:

 1. Onnea iloisesta perhetapahtumasta! Onpa komea kolli, hienon värinen sinivalkoinen. Pennut ovat todella kauniin värisiä myös!

  VastaaPoista
 2. Hurjasti onnea! Onpa komeat pennut ja silmätkin jo auki, meidän pennut on tänään 2 viikkoa vanhoja, vieläkin availlaan silmiä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kävin katsomassa Katja sun pentujasi ja ne ovat tosi pullukoita. Ei varmaan mitään kiirettä avata silmiä, kun mannaa virtaa suuhun. Mukava värikirjo sielläkin. Mulla tuo kilppari tyttö on ensimmäinen "erivärinen". Tuollainen isän sinivalkoinen olisi tosi hieno. Se jää nyt kuitenkin haaveeksi.

  VastaaPoista
 4. Tuo musta ruhtinas, arveltu isäkolli on aivan kuin meidän Sulho. Sulho ilmestyi meille yli 10 vuotta sitten, talvipakkasella ja oli aivan villi. Puolikas silmää näkyi, kun se heinäsuulissa paalin takaa tähysteli. Mies alkoi sille viedä säännöllisesti aamuin illoin ruokaa ja lämmintä vettä ja niin Sulho vietti meillä siitä lähtien talvet. Se oli ystävällinen ja kiltti kaikille kissoille, meillä tytöt ovat kaikki leikattuja mutta silti ne tykkäsivät Sulhosta. Eikä se kollienkaan kanssa alkanut tappelemaan, vaikka ne yrittivät välillä riitaa haastaa. Nykyisin se suostuu tulemaan ulko-ovelle syömään ja sitä saa jopa silittää, matolääkkeenkin anto onnistuu. Sisälle Sulho ei tule, mutta talven kylmemmän ajan se suostui asustamaan "yksiössä" jonka teimme sille pannuhuoneen eteiseen. Tänä kesänä se ei ole meiltä pois ollut kuin vähän, taitaa vanhaa herraa kutsua täysi ruokakuppi riiuulla kulkua enemmän.

  Aivan ihania kuvia Sinulla taas, kuten koko kesän olemme saaneet katsella.

  VastaaPoista
 5. Oih! Ja voih Ninja!

  Ilmapallo näytti pentulaatikon ääreltä katsottuna ja näin kuvissakin nimensä veroiselta. Taitaa olla tomera myös nisillä.

  VastaaPoista