perjantai 10. elokuuta 2018

Kipparikissa Maija


Aloitan pikkusiskoni Johanna Hassisen kanssa uuden projektin. Johanna riimittelee loruja minun kuviini. Silloin tällöin niitä ilmestyy tänne blogiin. Tulevaisuudessa on tarkoitus tehdä niistä jotain myös painettavaksi. Tässä ensimmäinen:


Käränkän kipparikissa Maija

Seikkailen ja keikun kajakissa.
Heikun, keikun
tasapainon taituri
mä oon
Maija Käränkän kipparikissa.


                                                                  
Eikun, keikun
portaat ylös
uskallanko vaiko en.
Auta mua, kili kiltti.
Veteen pudota en tahdo
ja älä tuijota kuin kahjo.


Heitä köysi taikka naru,
muuten lopputulos voi olla karu.
Tassuista kuononpäähän
litsis, lätsis litisen,
turkin pilaantuneen näet,
loppupäivän kitisen.
Siis auta kili kiltti.


runo: Johanna Hassinen


2 kommenttia:

  1. Hei Kirsti! Olen jo pitkään seurannut blogiasi. Olet loistava eläinten kuvaaja. Varsinkin Maija-kissan luonne tulee jotenkin erittäin herkullisella tavalla esiin kuvissasi, kun se touhuaa pöllämystyneenä ympäriinsä. Kuvasi ovat ilahduttaneet ja piristäneet minua jo pitkään. Uskon, että sinulla on paljon uskollisia "hiljaisia" seuraajia, mutta ajattelin nyt kerrankin antaa palautetta, kun olen monesti ihaillut blogiasi ja sinua, kuinka olet eläinten kanssa ja kuinka taitavasti ja viisaasti kuvaat tekstein ja kuvin. Olet myös osaltasi inspiroinut minua jatkokouluttautumaan, ja kana-kirjasi antoi esisysäyksen omien kanojen pidosta muutama vuosi sitten. Nyt syksyllä aloitan alan opinnot ja aion mieheni kanssa perustaa tulevaisuudessa oman tilan. Kiitos siis vielä kerran sinulle! Lämmintä syksyä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kauniista palautteesta! Mukavaa, että kuvani ja juttuni ovat innostaneet. Toivotan sinulle ja miehellesi menestystä tulevaisuudensuunnitelmissa!

    VastaaPoista